torsdag 29 januari 2009

Vi lever!

Ja, inläggen duggar inte lika tätt här som de gjorde i början av månaden, men det är för tillfället lite segt på ölfronten. Någon dag till helgen hade Fredrik och jag tänkt ha lite ölprovning dock!

Öl som ska testas är Goose Island Bourbon County Stout, Glazen Toren Cuvée Angelique samt (troligtvis) Stone Old Guardian Barley Wine. Tre intressanta öl, även om det förstnämnda är det enda öl jag har jätteförväntningar på.

Glöm heller inte bort att det är nyhetssläpp på måndag! Dupont Avec les Bons Voeux och Sierra Nevada Celebration Ale känns som två givna öl (missade den sistnämnda förra året och saisonen har ju ett förkrossande betyg då bara två saisons rankas bättre på Ratebeer). Själv behöver jag nog ta det lite försiktigt med ölinköpen för tillfället, vilket gör att det oerhört prisvärda ölet Brooklyn Black Chocolate Stout kommer lägligt just nu.

Förresten var det någon som i Barks blogg för ett tag sedan påpekade att nämnda chokladstout produceras någon annanstans än Brooklyn. Hur ligger det egentligen till? Det är visserligen strunt samma när ölet är så gott, men ändå. Verkade väldigt knepigt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar