måndag 12 september 2011

Stockholm Beer & Whisky Festival 2011

Det är lite drygt två veckor kvar till årets upplaga av Stockholm Beer & Whisky Festival drar igång. Som ni säkert vet så är det 20:e året i rad som festivalen går av stapeln. Första dagen är torsdagen den 29:e september sen håller mässan på hela helgen och för de som inte fått nog eller helt enkelt missar första helgen går mässan även helgen efter med start den 6:e oktober. Förra året hade de så mycket som 34.000 besökare och de räknar med ännu fler i år!

Vad kan man då vänta sig av mässan? Ja, förutom att man får chansen att träffa tusentals människor som är intresserade av öl och whisky så har festivalen en enorm lista med uställare. Nästan alla svenska mikrobryggerier är representerade och utöver detta så finns även de flesta svenska importörerna med öl från världens alla hörn.

Vi på Ölkultur kommer att närvara under första torsdagen för att bevaka invigninen av årets festival samt för att delta i ölbloggarträffen som Johan på bloggen Portersteken har anordnat. Räkna med både ett och två reportage från festivalen. Vi ses väl?

Fler inlägg kommer!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar