tisdag 8 september 2009

Chouffe Houblon Dobbelen IPA Tripel - Video

Då var det dags för ännu ett avsnitt av videobloggen! Denna gången är det dåliga ljudet från senast fixat och bildkvaliteten är förbättrad betydligt. Dock så drar komprimeringen från blogger ner kvaliteten en del.

Lite lätt trött, men lika flummig som vanligt, här kommer recensionen av Chouffe Houblon Dobbelen IPA Tripel som jag utlovade förra gången. På återseende!

9 kommentarer:

  1. Tjena killar.

    Gå in på Instrumentpanel -> Inställningar -> Publicering -> Avancerade inställningar.

    Klicka i rutan Dirigera om olkultur.com till www.olkultur.com.

    Den kommer upp alldeles under där man skriver in sin domänadress, men först efter att man sparat att man ska publicera till egen domän. Jättelogiskt. Inte alls så att man skulle vilja göra det samtidigt.

    Sen behöver man inte skriva www innan. Lev väl!

    Daniel

    SvaraRadera
  2. Den var tydligen iklickad. Ibland fungerar det, och ibland inte när jag testar... skumt. Nåja.

    SvaraRadera
  3. Eftersom ni har Loopia kan ni gå in där också, redigera WWW-inställningar, sen klickar ni in "synkronisera olkultur.com med www.olkultur.com"

    Ge det några timmar så brukar allt funka.

    Daniel

    SvaraRadera
  4. Det verkar som ni löst era problem med att komma fram till sidan trots att man inte skriver www innan, bra det!

    Daniel

    SvaraRadera
  5. @Daniel: Problemet verkar delvis löst. Fungerar bra i de flesta webbläsare, men när jag prövat Internet Explorer så vill den fortfarande inte länka vidare utan det blir tvärstopp. Jaja, man kan inte få allt.. :)

    SvaraRadera
  6. Upptäckte en sak: det låter som du säger "helt klart värt TREHUNDRASEXTIONIO kronor för en 75-cl flaska... eller hör jag helt galet? ;)

    SvaraRadera
  7. Inte allt för imponerad, trevlig öl men inte mer faktiskt.

    SvaraRadera
  8. @David L: Jo det låter nog så, tror jag skulle säga "Helt klart värt sina sextionio kronor" men det blev nog att jag råkade säga det lite för rappt. Haha. :)

    SvaraRadera
  9. undrar bara vad det var som gjorde att ölet fick 4.1 istället för 4.0 det måste vara en mikroskopisk nyansskillnad vilken? Jag antar att det ska vara 0.1-5.o på betyg skalan det innebär att det är en ca: 50 gradig skala ni måste vara ölsmakare av rang. Mvh Lennart

    SvaraRadera