onsdag 22 juli 2009

Ser fram emot helgen!

Det var ett tag sedan David och jag träffades senast för att dricka öl, detta ska det dock bli ändring på. På lördag är det tänkt att jag ska ta en tur till Karlstad för att handla lite sessionbeer samt göra ett litet besök på Bishops Arms i samma stad för att kika om de har fått in något nytt. Förhoppningarna finns fortfarande att de ska ha fått in BrewDog Punk IPA på fat, vilket i min åsikt vore högintressant.

Annars brukar det ju alltid finnas lite trevlig Svensk micro-öl på fat som kan imundigas. Lite öl från Dugges något som skulle kunna förgylla helgen, vilket dock tyvärr inte är det lättaste att få tag på här i Värmland.

Vill även passa på att tacka för den underbara responsen vi har fått på våran blogg, på lite knappt en månad har nästan 1600 unika besökare besökt våran blogg, vilket är mer än jag någonsin kunde ana när jag la in statistik mätaren för ett tag sedan. Sedan, som grädde på moset, har vi haft 12.756 unika besökare sedan vi drog igång i början av januari.

Hjärtligt tack till alla som kikar in på våran blogg då och då (och till er som kikar in ofta också för den delen)!

3 kommentarer:

  1. jag ser också fram emot helgen - det är ju löning! ska faktiskt dra till reza när jag slutar vid 21.. får se om man blir av med oskulden! är nämligen lite sugen på en kaggen..

    SvaraRadera
  2. Det är vi som ska tacka!
    Fortsätt i samma stil med video m.m så får ni ännu mer besökare.
    Gårdagens öl: La Meule- konstig, kryddig, kväljande.

    SvaraRadera