onsdag 13 maj 2009

Old Stock Ale 2008 - Video

Här kommer ännu en del i mitt video-blogg-projekt. Som vanligt blir det lite flummigt - men roligt! Ölet växte i glaset efter att detta filmats, så betyget blir nog kanske en snudd högre än vad som nämns i filmen. Hoppas det uppskattas!

11 kommentarer:

  1. Mycket trevligt initiativ med videoblogg! :)

    SvaraRadera
  2. Du har talang för det här med TV! Riktigt kul och bra!

    SvaraRadera
  3. Trevligt!

    Fortsätt med det här, det är bra!

    Fattar inte varför jag inte köpte en flaska.
    Men det var väl i samband med Hercules och Late Summer Ale från Oppigårds, det kan förklara saken, jag hade knappt handskfacket i bilen ledigt efter det systembolagsbesöket..

    SvaraRadera
  4. Väldigt underhållande ja, fortsätt!

    För övrigt så har jag testat fyra-fem år gamla Old Stock och de blir prima med tiden! Söta och fylliga med härliga kakao toner.

    SvaraRadera
  5. Roligt intiativ minsann! Har också provat 2 lite äldre Old Stock, blir sannerligen bättre med tiden!

    SvaraRadera
  6. Jag tackar hjärtligt för alla vänliga och uppmuntrande kommentarer! Finns fortfarande mycket att slipa på, men jag tycker detta känns som ett spännande sätt att recensera på. Har själv tittat på klippen och småskrattat åt alla småmissar och grejer! Men det blir ju roligt iaf. :)

    SvaraRadera
  7. Hur bra som helst...både videoidén och ölen.
    En väldans skillnad att se och höra recensioner så här mot att läsa dom.
    Mer sån´t här, tack!

    Jag köpte två st. Old Stock senast och har sparat båda. Tanken var att dricka en med en gång men det blev aldrig av.
    Jag har även kvar av 07:an i lådan.
    Gött dé!

    //MN

    SvaraRadera
  8. Jag måste säga att du har en väldigt sympatisk röst, trevlig att höra på =)

    Precis som alla andra redan påpekat så måste jag säga att initiativet är helkul! Får vi se David i framtiden också kanske? =)

    Sen måste jag bara fråga en sak, (även fast det kanske inte passar in här) varför har du och David försvunnit från Öltorget? Gillade era recensioner!

    SvaraRadera
  9. Hej Anonym. Vem är du? :)

    Ja, det är mycket möjligt att vi får se mig i framtiden. Har dock inte någon bra kamera att använda hemma (Fredrik använder sig av sin mobilkamera, min mobilkamera är oerhört kass tyvärr och ny mobil prioriteras knappast framför god öl, än mindre en riktigt kamera just nu, men det är möjligt att det fixas någon gång). Hursomhelst kommer vi nog testa en liten recension tillsammans när vi ses och dricker öl nästa gång, när det nu blir - förhoppningsvis snart!

    Personligen orkade jag inte riktigt med öltorget längre. Tycker det finns mycket roligare ölsidor + att bloggandet räcker för att tillfredsställa mitt recensionsnördande i övrigt.

    SvaraRadera
  10. Sorry för sent svar, men men. Vem jag är? Ja, på Öltorget är jag känns som Taylor, om du/ni orkar kan ni ju skicka in nån dag och kolla på mina recensioner, det har faktiskt blivit några stycken :)

    SvaraRadera
  11. Aha, okej, då vet jag :)

    SvaraRadera