onsdag 19 oktober 2011

Örebro Öl & Whisky Festival 2011

Lite knappt två månader efter Stockholm Beer & Whisky Festival går årets andra ölfestival som vi på Ölkultur har tänkt att bevaka av stapeln. Idag är det exakt en månad kvar till årets upplaga av Örebro Öl & Whisky Festival och därför passar det bra att göra ett litet inlägg för att påminna er om den!

Förra året bevakade vi festivalen och gjorde flera inlägg om den som ni hittar här Inför Örebro Öl & Whisky, Örebro Öl & Whisky Festival 2010 del 1, Örebro Öl & Whisky Festival 2010 del 2och Örebro Öl & Whisky Festival 2010 del 3. Givetvis har vi för avsikt att göra liknande rapportering från festivalen även i år!

Som vanligt är det en riktig trevlig uppställning av utställare. På bryggeri-sidan hittar vi bland annat Slottskällans Bryggeri, Nils Oscars, Nynäshamns Ångbryggeri, Närke Kulturbryggeri,Oppigårds Bryggeri, Sigtuna Brygghus och Strömsholms Brygghus.

Om du inte får nog av dessa så kommer givetvis en hel rad importörer och andra utställare att närvara på mässan. Några av de som är klara hittills är bland annat Brekeriet, Brewery International, Cask Sweden, Galatea, och Tomp Beer & Spirits. De som jag saknar mest här ärBrill & Co och Great Brands, men det är ju ett tag kvar tills mässan drar igång!

Så, hoppas detta lilla inlägg inspirerar er till titta närmare på Örebro & Öl Whisky Festival. Räkna med fler inlägg där vi fördjupar oss mer när mässan närmar sig!

2 kommentarer:

  1. Va kul att ni ska dit i år igen. Jag kommer givetvis vara där också. Instämmer förresten, jag hoppas också att Brill kommer.

    SvaraRadera
  2. Det vore så jävla gött om både Brill och Great Brands dyker upp! Hoppas hoppas.

    SvaraRadera