tisdag 27 oktober 2009

Great Brands till ÖÖW

Nu har Great Brands adderats till listan över importörer som ställer ut på Örebro Öl & Whisky Festival den 20 och 21 november!

Detta är en riktigt trevlig överraskning faktiskt då jag tycker de har mycket bra öl och fortfarande endel som jag inte provat. De öl jag ser fram att prova från dem (om de har med sig förstås) är XS Imperial Stout och XS Old Crustacean Barley Wine från Rouge samt Dale's Pale Ale från Oskar Blues men även Oak Aged Yeti från Great Divide om de har med sig.

Ni kan nog räkna med att träffa mig och David vid Närkes, Oppigårds, Wicked Wines, Bishops Arms, Sandbackas, Irish Pubs och just Great Brands montrar.

Ser verkligen fram emot festivalen nu då det blir min första riktiga ölfestival!

7 kommentarer:

 1. Låter kalas! Har ni hittat någon öl-lista?

  SvaraRadera
 2. @Stefan - Ölsvamlarn: Japp, det ska bli grymt trevligt! Dessvärre så tycker jag de är lite snåla med information, det finns mig veterligen ingen öl-lista.

  SvaraRadera
 3. Jag kanske bara är ute i för god tid, förhoppningsvis dyker det upp en lista snart. Men det kanske är lika bra att rycka den där Wong i örat lite ;)

  SvaraRadera
 4. Turligt nog att man åkt på helgjobb just den helgen :(

  SvaraRadera
 5. fick svar från Stanley Wong att man får gå in på respektive leverantör och kolla utbudet. Synd, hade varit kul att kolla efter nyheter och rariteter. Samt lägga upp en prio-lista utifrån det. Men det får komma som en överraskning.

  SvaraRadera
 6. Fick ett nytt svar från Stanley Wong. Det kommer visst en lista trots allt :)

  SvaraRadera
 7. Låter bra det... hoppas det dyker upp snart :)

  SvaraRadera