torsdag 4 juni 2009

De Dolle Oerbier - Video

Då var det dags igen! Tyvärr ingen nyhet än då mina flaskor inte nått Kristinehamn. Vädret är återigen inte något vidare - snart tror väl folk att Kristinehamn är Sveriges motsvarighet till London när det gäller regn, men icke.

Denna videorecension blir den längsta hitills, bland annat beroende på att ölen inte ville sluta rinna över. Till ölen provas lite goudaost med senap, tack Bark för tipset.

På återseende!

2 kommentarer:

  1. Hej Fredrik. Jo jag bor söder om Kr-hamn, Långerud. Vi har ett ölsällskap där som träffas c:a 1 ggr i månaden för att prova öl. Kolla långerud.se. En enkel hemsida men ska sakta men säkert bli bättre. Bloggen är min egen och har inget med sällskapet att göra. /Magnus

    SvaraRadera
  2. Haha, det är alltid lika roligt att se dig recensera Fredrik! Det skapar lite av en Wallace & Grommit-effekt som jag kallar det. Som bekant äter de två lustigkurrarna ost och kex ganska ofta i sina filmer, och jag vet att jag brukar bli rätt sugen själv när jag tittar. Min poäng är att jag blir väldigt sugen på en god öl när jag ser din reccension. Härligt jobbat, keep up the good work!

    SvaraRadera