fredag 12 augusti 2011

Ölkulturs Videoblogg 2011 Avsnitt 10: BrewDog & Three Floyds Bitch Please

Då var det dags för ännu ett avsnitt av videobloggen. I detta avsnitt pratar jag om BrewDog ochThree Floyds nya samarbetsbrygd Bitch Please.

En liten kul anekdot är att jag anger fel alkoholhalt trots att jag faktiskt läser på flaskan, 11,5% ska det vara och inte 10,5% som jag sa. Dessutom glömde jag i all hast att ge den ett betyg, det landar dock på 3,8 av 5 - lite för spretigt och spritigt för min smak.


Ps. Jag rekommenderar er att kolla på den i upplösning 720p för bästa kvalitet. Ds

9 kommentarer:

 1. Efter att ha dragit en vända runt forum och bloggar tycks jag vara en av få som tyckte det var riktigt bra. Kanske jag som är indoktrinerad av Brewdog och det rökiga? Bra recension hursom!

  SvaraRadera
 2. Provade den igår och var inte helt imponerad, tycker det saknas uppbackning till all rök.

  Förresten så har ni väl inte missat att ölbloggarträffen på SBWF nu är verklighet. Jag har för mig att du/ni sa att ni var intresserade förut?

  SvaraRadera
 3. Nåväl, tur att alla inte gillar exakt samma!

  Jag såg det! Jo, jag/vi är intresserade, men det beror lite på våra jobb resp. pluggscheman vilket vi först vet i slutet av månaden. :( Det visar sig om det funkar / finns platser då. Skulle hursom vara skitkul!

  SvaraRadera
 4. Jag har sett att du/ni är intresserade Nikolai, min kommentar var såklart riktad till David och Fredrik ;)

  SvaraRadera
 5. @Johan: Jag kan ju bara svara för mig själv, men jag är helt klart intresserad av att delta på ölbloggarträffan, så skriv upp mig på din lista! :-)

  David kanske kommer också? Ska höra med honom!

  SvaraRadera
 6. Kul att ni vill komma David! Ni får skicka in er anmälan med era kontaktuppgifter till min gmail. Läs igenom hela inlägget om det så ser ni precis vad ni ska göra för att anmäla er :)

  SvaraRadera
 7. @Johan: Det är jag som är Fredrik - men ändå! ;) Ska kolla igenom inlägget så snart som möjligt och sen skicka in en anmälan, måste bara få klart det sista med resa osv. till mässan!

  SvaraRadera
 8. Haha, sorry, jag menade att skriva "Fredrik och David" men du föll visst bort :)

  SvaraRadera
 9. Hahaha, ber om ursäkt för den! Blev lite förvånad över att du skrev det här, men så kan det gå när haspen inte är på. :D

  SvaraRadera