Till förrätt tänkte jag servera västerbottenpaj med en röra komponerad på räkor av bra kvalitet, creme fraiche, majonäs, citron, dill och rödlök. Till detta blir det Brooklyn Lager.
Som huvudrätt tänkte jag lyxa till det med hängmörad entrecôte som serveras med hemmagjorda potatisklyftor av bakpotatis samt en hemmagjord grönpepparsås. Till detta blir det Brooklyn East India Pale Ale.
Efterrätten består av enkel köpt glasstårta och lite småplock med snacks och diverese ostar. Efter den mastiga maten vill jag inte göra något allt för bastant. Till detta serveras Great Divide Chocolate Oak Aged Yeti.
Under kvällen kommer vi även dricka Cantillon Kriek, 3 Fonteinen Oude Geuze samt vår egen Saison Of Changes. Givetvis kör vi lite mousserande vin till tolvslaget, men det är ju till för en helt annan blogg!
Avslutningsvis vill jag önska er alla ett riktigt gott nytt år!
Gott nytt år på er!
SvaraRaderaHappy New Beers guys!
SvaraRadera