tag:blogger.com,1999:blog-2277052373287544855.post143829128854859465..comments2023-04-17T13:04:28.738+02:00Comments on Ölkultur med David & Fredrik: Avery Hog HeavenDavid & Fredrikhttp://www.blogger.com/profile/03105282577171541576noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-2277052373287544855.post-65240156497352972032009-11-07T23:04:29.728+01:002009-11-07T23:04:29.728+01:00bark: Ja, den är rejält besk och humlig. Dock skul...bark: Ja, den är rejält besk och humlig. Dock skulle jag nog tycka att den skulle vara lite för maltig om den var en DIPA. Dessutom var det knappast tropisk frukt som jag tycker att en DIPA ska ha. Å andra sidan skulle t.ex. Southern Tier Un*Earthly kunna vara ett amerikanskt barley wine... mycket beror säkert på färskhet, men också mycket på hur man tolkar stilen. Det är svårt det där... det här var gott hursomhelst.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2277052373287544855.post-75202152006572116582009-11-07T22:55:30.623+01:002009-11-07T22:55:30.623+01:00När vi drack den där på ölböoggarträffen i Bromma ...När vi drack den där på ölböoggarträffen i Bromma var vi rätt överens om att den lika gärna skulle kunna klassas som en DIPA.Magnus Barkhttps://www.blogger.com/profile/14700081547823341666noreply@blogger.com